DESPRE NOI

CINE SUNTEM?

4Kids este un magazin de articole pentru copii si bebelusi care porneste la drum in anul 2011 cu ideea de a aduce pe piata romaneasca branduri internationale de calitate pentru copii. Ne dorim sa oferim o gama variata de articole de imbracaminte si incaltaminte cu stiluri diverse, care sa trezeasca interesul tau.

INCALTAMINTE COPII

Din dorinta de a oferi inacaltaminte de calitate superioara si recomandate de medicii pediatrii, 4Kids a inceput sa colaboreze cu producatori de renume precum D.D.Step, Beppi sau Ponte. Intra si descopera acum toate modelele de incaltaminte.

VEZI COLECTIA
IMBRACAMINTE COPII

Am ales sa colaboram cu brand-uri cunoscute pentru calitatea tesaturilor si a materialelor folosite, precum Wooloo Mooloo, Bambolina Baby sau Montella. De la pantaloni, bluze si tricouri, la costume sau rochii elegante, descopera toate articolele de imbracaminte.

VEZI COLECTIA
ARTICOLE BEBELUSI

Cei mai micuti au nevoie de atentie speciala. Din acest motiv, am ales cele mai calitative articole pentru bebelusi. Spre exemplu, colectia brand-ului Caramell, realizata din tesaturi delicate si corespunzatoare standardelor de siguranta internationala.

VEZI COLECTIA