Intrebari Frecvente

În cazul în care mărimea respectivă este afișată pe site-ul nostru atunci produsul este disponibil și poate fi cumpărat. Timpul de livrare aproximativ este specificat lângă fiecare produs.

În fotografiile modelului ales se găsește tabelul cu lungimea tălpii încălțămintei și lungimea piciorului copilului, pe baza căruia se poate alege mărimea potrivită. În cazul în care tabelul lipsește, puteți obține informații privind lungimea tălpii trimițând un e-mail la adresa office@4kidsromania.ro

Returnarea sau schimbarea produsului comandat poate fi realizată în termen de 14 de zile calendaristice de la data primirii coletului.

Pentru a returna sau schimba un produs cumpărat, vă rugăm să completați formularul de returnare atașat coletului și să îl trimiteți împreună cu produsul. Atenție! Nu acceptăm coletele expediate cu ramburs!

Returnarea banilor se realizează în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii coletului în depozitul, pe numărul de cont specificat de client.

Pentru a te proteja pe tine și pe cei din jurul tău, interactionează cu cât mai puține persoane în această perioadă. ’Livrarea fără griji’ presupune livrarea coletului tău pe baza de pin, la ușa ta, fără contact. Serviciul este gratuit și disponibil exclusiv pentru plata cu cardul.

În dimineața livrării, atunci când comanda va fi preluată de către curieri, vei primi un SMS care va conține toate detaliile comenzii și PIN-ul de confirmare pe care trebuie să îl comunici curierului după ce intrii în posesia coletului. Acest PIN înlocuiește semnătura de primire din serviciul clasic. Curierul va lăsa coletul în fața ușii sau conform specificațiilor tale, apoi va introduce în sistem PIN-ul primit de la tine, ceea ce va stabili statusul comenzii tale ca fiind ‘Livrat’.

Duminica, Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata
Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie, Decembrie
Insuficiente articole disponibile. Sunt doar [max] ramase in stoc.
Adauga la FavoriteCauta in FavoriteElimina din Favorite
Cos de cumparaturi
Transportul este gratuit pentru toate comenzile peste [money]
Adauga produse in valoare de inca [money] pentru a beneficia de transportul gratuit!
Felicitari! Beneficiezi de transport gratuit!

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Return To Shop

Adauga observatii Editeaza observatiile tale