INTREBARI FRECVENTE

Iata o lista cu cele mai frecvent intalnite intrebari de la clientii nostri. Consulta aceasta lista pentru a gasi raspunsul la intrebarea ta, iar daca ai o alta intrebare care nu exista in lista, poti folosi formularul de contact de la finalul paginii pentru a ne trimite un mesaj.

COMENZI & RETURURI

In cazul in care marimea sau varianta de produs dorita este afisata pe site-ul nostru atunci produsul este disponibil si poate fi comandat. Timpul de livrare aproximativ este specificat in pagina fiecare produs.

Returnarea sau schimbarea produsului comandat poate fi realizata in termen de 14 de zile calendaristice de la data primirii coletului.

Pentru a returna sau schimba un produs cumparat, te rugam sa completezi formularul de returnare atasat coletului si sa il trimiti catre noi impreuna cu produsul.

ATENTIE! Nu acceptam coletele expediate cu ramburs.

Returnarea banilor se realizeaza in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii coletului in depozitul nostru, pe numarul de cont specificat de client.

INCALTAMINTE COPII

Incaltamintea copilului trebuie aleasa in functie de forma anatomica a piciorului astfel incat sa nu afecteze mersul acestuia.

In informatiile din pagina produsul, fie intre fotografiile de produs sau langa variantele disponibile, vei putea gasi tabelul cu lungimea talpii incaltamintei si lungimea piciorului copilului, pe baza caruia se poate alege marimea potrivita. In cazul in care tabelul lipseste, poti obinte informatii privind ghidul de marimi pentru acel produs contactandu-ne la adresa office@4kidsromania.ro

La copiii de peste 1 an, care abia au inceput sa paseasca sau sunt pe cale sa o faca, incaltamintea se alege in functie de sezon, pentru exterior. Pentru interior este de preferat incaltaminte cat mai simpla, moale si flexibila. Atat pentru exterior cat si pentru interior incaltamintea trebuie sa fie cat mai usoara si flexibila, astfel incat copilul sa nu simta ca o poarta, sa mearga ca si cum ar fi descult.

Incaltamintea copiilor este bine sa fie din piele naturala din mai multe motive dar cele mai importante sunt legate de confortul si igiena piciorului. Astfel, pielea naturala este mai rezistenta, se muleaza cel mai bine pe forma piciorului, iar piciorul transpira mai putin, nu provoaca mirosuri neplacute si alergii.

Incaltamintea celor mici trebuie curatata la exterior dupa fiecare purtare iar la interior periodic, utilizand substante antibacteriene specifice pentru aceasta.

IMBRACAMINTE COPII

Hainele din garderoba copilului se schimba odata cu cresterea lui. Din
acest motiv este necesara schimbarea lor odata cu schimbarea anotimpului.

Alegerea imbracamintei potrivite pentru cei mici se face in functie de dimensiunile copilului, pentru fiecare sezon, alegandu-se modele lejere si materiale de buna calitate, evitandu-se materiale sintetice in contact direct cu pielea copilului.

Hainele copiilor se spala in functie de materialele si culorile utilizate, conform cu specificatiile de pe etichete.

La copiii de peste 1 an, marimile incep de regula de la 80 cm sau 12 luni. Fata de acest standard, marimile hainutelor pot sa varieze in plus sau in minus, in functie de marimea concreta a copilului.