Termeni si Conditii

Termeni si conditii

 

Site-ul www.4kidsromania.ro este proprietatea 4Kids Shoes SRL, CUI: 48708371 , numar de ordine in Registrul Comertului: J40/16179/2023 adresa sediului social: Bucuresti Sectorul 3, Calea Vitan, Nr. 242, Corp C2, Camera 7B, Etaj 4, Tel:  0762 699 412, Email: comenzi@4kidsromania.ro IBAN: RO56INGB0000999914339219, BANCA: ING

Folosind site-ul www.4kidsromania.ro sunteti implicit de acord cu termenii si conditiile de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate pe site, nu folositi acest site.

www.4kidsromania.ro isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile oricand considera necesar, fara notificare prealabila, versiunea in vigoare a acestora aflandu-se in permanenta disponibila pe site. Verficati aceasta pagina periodic, pentru a lua cunostinta de eventualele schimbari. Continuarea folosirii site-ului dupa schimbarea termenilor si conditiilor implica acceptarea modificarilor efectuate si a noilor termeni si conditii.

Pentru o mai buna intelegere a unui contract incheiat la distanta, va aducem la cunostinta urmatoarele definitii, astfel cum rezulta din Ordonanta de Urgenta nr. 34 din 4 iunie 2014:

consumator - orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociaţii, aşa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 din Ordonanţa Guvernului nr. 21/1992 privind protecţia consumatorilor, republicată, cu modificările şi completările ulterioare;

profesionist - orice persoană fizică sau juridică, publică sau privată, care acţionează în cadrul activităţii sale comerciale, industriale sau de producţie, artizanale ori liberale în legătură cu contractele care intră sub incidenţa prezentei ordonanţe de urgenţă, precum şi orice persoană care acţionează în acelaşi scop, în numele sau pe seama acesteia;

produs - orice bun corporal mobil, cu excepţia bunurilor vândute prin executare silită sau valorificate ca urmare a aplicării prevederilor legale; apa, gazele naturale, energia electrică şi energia termică sunt considerate "produse" atunci când acestea sunt puse în vânzare în volum limitat sau în cantitate fixă;

contract de vânzare - orice contract în temeiul căruia profesionistul transferă sau se angajează să transfere proprietatea asupra unor produse către consumator, iar consumatorul plăteşte sau se angajează să plătească preţul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atât produse, cât şi servicii;

contract la distanţă - orice contract încheiat între profesionist şi consumator în cadrul unui sistem de vânzări sau de prestare de servicii la distanţă organizat, fără prezenţa fizică simultană a profesionistului şi a consumatorului, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanţă, până la şi inclusiv în momentul în care este încheiat contractul;

1. Continut site si drepturi de autor

Continutul acestui site ( texte, grafica, imagini, etc) este proprietatea 4Kids Shoes SRL si se afla sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturilor conexe. Informatiile pot fi folosite numai cu acordul scris al societatii. Societatea face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele descrieri sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori.

Fotografiiile au caracter informativ, pot exista diferente de nuanta a culorii fata de produsul real, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

De asemenea nuanta produsului difera in functie de culorile pe care dumneavoastra le aveti setate la device-ul folosit ( calculator, laptop, telefon, tableta etc.).

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Toate drepturile de autor asupra marcilor care apar pe site-ul nostru apartin detinatorilor de drept ale acestora.

2. Produse

Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.4kidsromania.ro sunt oferite in forma in care vin de la producator, in ambalajul original, in limita stocului disponibil. Furnizorul isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile produselor si pretul acestora fara o notificare prealabila.

Produsele vor fi livrate pe baza comenzii dumneavoastra, care va fi confirmata in prealabil de catre unul dintre operatorii nostri in limita stocului disponibil.

Astfel, societatea isi rezerva dreptul de a nu onora o comanda, in cazul in care respectivul produs nu mai exista in stocul societatii din diferite motive sau in cazul in care aceasta nu a putut fi confirmata telefonic cu dumneavoastra de catre un operator al nostru, indiferent de motiv.

Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propria raspundere.

3. Preturi

Preturile produselor sunt cele indicate pe site, includ TVA (19%) si nu includ cheltuielile de livrare (a se vedea mai jos cheltuielile de livrare). Pretul unui produs poate varia in functie de categoria de masuri astfel:

1: Categoria de masuri cuprinsa intre 24 si 29, pretul este cel afisat initial pe site.

2: Categoria de masuri cuprinsa intre 30 si 36, pretul se modifica in momentul cand se alege o masura in intervalul specificat anterior.

4. Primirea comenzilor

Comenzile se fac electronic, prin utilizarea formularului de comanda.

O comanda se considera incheiata numai dupa confirmarea telefonica sau prin email de catre unul din operatorii nostri.

4.2 Facturare - Plati

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in comanda. Vanzatorul va emite catre cumparator o factura pentru produsele livrate, obligatia cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Daca se doreste refacturare, modificarea datelor de facturare presupune stornarea facturii initiale si emiterea unei noi facturi.

5. Plata

Plata produselor comandate de pe site-ul www.4kidsromania.ro si cheltuielile de livrare se achita prin mijloace electronice de plata sau prin ramburs la momentul livrarii, prin plata in numerar, catre curierul care va livreaza comanda. In momentul livrarii produsele sunt insotite de factura fiscala, chitanta si garantie.

5.2

Garantii

Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in certificatul de garantie emis de catre vanzator sau de un furnizor al vanzatorului, acestea garanteaza cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a bunurilor si serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru perioada de 24 luni de la data emiterii facturii de vanzare.

6. Oferte si reduceri

Atentie! Promotiile pe www.4kidsromania.ro nu se cumuleaza intre ele, se aplica reducerea cea mai mare. Acest lucru este valabil pentru orice forma de reducere (carduri de fidelitate, coduri promotionale, vouchere cadou, reduceri procentuale de pe site, etc). De asemenea, in cazul existentei unor vouchere procentuale, detinatorul unui asemenea voucher nu poate beneficia de reducerea cumulata conferita de aplicarea voucherului procentual la reducerea deja existenta in cadrul unei promotii. Campaniile promotionale nu se cumuleaza cu alte reduceri, promotii sau actiuni de fidelizare.

7. Livrare

Livrarea produselor se va face oriunde in tara (Romania) prin intermediul unei firme de curierat, dupa confirmarea comenzii de catre unul dintre operatorii nostri.

Termenul de livrare al produselor comandate prin intermediul magazinului online este de maxim 3 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii de catre unul dintre operatorii nostri.

Cheltuielile de livrare sunt de 15 lei pentru comenzile cu valoarea pana in 200 lei si sunt suportate de catre client, daca nu exista oferte care sa asigure transportul gratuit. Pentru comenzi mai mari de 200 RON, cheltuielile de livrare se vor efectua de societatea noastra.

Clientul va fi contactat telefonic de catre firma de curierat pentru a stabili ora si locul livrarii.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare-cumparare conform legislatiei in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul/produsele care este/sunt conform/conforme cu comanda si nevoile acestuia.

8. Drepturi de retur

In conformitate cu dispozitiile legale, va aducem la cunostinta urmatoarele: consumatorul are dreptul de a notifica in scris faptul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate etichetele intacte si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. In acest caz, societatea va rambursa sumele achitate de catre dumneavoastra, in cel mult 14 zile de la data primirii produsului returnat de dumneavoastra, in conditiile mai sus prezentate. Conform dispozitiilor in vigoare, clientul va suporta in acest caz doar cheltuielile de expeditie pentru returnarea produselor.

In cazul in care produsul are ambalajul deteriorat sau nu-l mai are, acesta nu mai poate fi returnat.

In cazul in care produsele expediate difera de cele comandate de dumneavoastra sau in cazul in care prezinta defecte de fabricatie, cheltuielile pentru expedierea unui produs nou vor fi suportate de noi.

Adresa unde trebuie returnat coletul este: Calea Vitan, Nr. 242, Corp C, Et. 4, Sector 3, Bucuresti.

Societatea noastra depune toate eforturile ca produsele sa ajunga la dumneavoastra in cele mai bune conditii si conform cu toate standardele de calitate in vigoare.

Atentie! Returul se face doar in urma trimiterii unei cereri in scris pe adresa comenzi@4kidsromania.ro. Produsul returnat trebuie sa fie in stare perfecta, in cutia originala, cutia produsului trebuie pusa intr-un ambalaj atunci cand se preda curierului, altfel va fi refuzata. Produsul nu este primit daca este zgariat, deteriorat, daca nu are etichetele intacte, daca prezinta urme de purtare sau uzura sau daca ii lipsesc din accesorii. Adresa de retur: Calea Vitan, Nr. 242, Corp C, Et. 4, Sector 3, Bucuresti.

RETURUL SE ACCEPTA DOAR PRIN CURIER. 
NU SE ACCEPTA RETURUL ADUS PERSONAL LA DEPOZIT.

Taxa curierului pentru retur este suportata de Cumparator.

Conditii de schimb

In cazul in care produsul comandat nu este potrivit, se poate realiza un schimb de produse.

Atentie!

Produsul se poate schimba cu aceelasi cod de produs, dar alta marime, astfel se pastreaza pretul de achizitie initial.

In cazul in care doriti la schimb alt produs fata de cel comandat, se achita diferenta de pret dintre produse.

Produsele pentru schimb sunt in limita stocului disponibil.

Taxele de transport pentru schimb sunt sustinute de catre cumparator, tur - retur.

Produsul returnat sau schimbat trebuie sa fie in cutia originala a produsului, iar cutia ambalata intr-o punga. Produsele trimise decat in cutia originala fara o modalitate de ambalare sau lipite cu banda adeziva/ AWB lipit de cutie, vor fi refuzate.

9. Raspundere limitata

Acest site poate conţine linkuri catre site-urile unor furnizori. 4Kids Shoes SRL nu ofera nici o garantie si nu poarta nici o raspundere pentru orice continut ilegal sau alte incalcari ale legii care se regasesc pe site-urile furnizorilor.

Informaţiile de pe acest site au fost culese si verificate cu cea mai mare atenţie. Totusi, nu ne asumam nici o raspundere pentru actualitatea, acurateţea, completitudinea si/sau calitatea acestora.

10. Securitatea datelor personale si a informatiilor

4Kids Shoes SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Datele personale introduse de catre clienti vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a confirma comanda, pentru a efectua livrarea produselor achizitionate etc., si in nici un caz nu vor fi furnizate, pulgate sau transmise unei terte parti.

4Kids Shoes SRL nu incurajeaza spam-ul, nu furnizeaza adresa dvs de e-mail unei terte persoane, nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul site-ului, nu pulga adresa dvs de e-mail altor persoane care acceseaza site-ul.

4Kids Shoes SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru bresele de securitate care pot exista in serverele companiei de hosting care gazduieste site-ul.

4Kids Shoes SRL (inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal ca si operator de date cu caracter personal sub nr.31815) certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr.677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

11. Litigii

Orice litigiu aparut intre clienti si societate se vor rezolva pe cale amiabila. In cazul in care partile nu au reusit sa solutioneze litigiul pe cale amiabila, acesta se va solutiona de catre instantele judecatoresti competente, de la sediul societatii 4Kids Shoes SRL.

12. Cookies

Folosim cookies pentru a imbunatati utilizarea si functionalitatea site-ului nostru si pentru a intelege mai bine modul in care vizitatorii utilizeaza site-ul nostru, precum si instrumentele si serviciile oferite.

Stocarea de cookies pe calculatorul dumneavoastra ofera o modalitate usoara si convenabila pentru noi de a personaliza sau a imbunatati experienta dumneavoastra pe site-ul nostru si de a face urmatoarea vizita mai placuta. Pentru mai multe detalii, accesati Politica de Cookies 4Kids Shoes SRL.